Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:05:00 GMT

کنکور با شرایط عادلانه در «آکادمی امروز»

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۳۱۶۴

کنکور با شرایط عادلانه در «آکادمی امروز»

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، از سال ۱۳۴۸ که کنکور در ایران و با حضور ۴۷ هزار داوطلب آغاز شده است، تا کنون به جز در دوره کوتاه انقلاب فرهنگی، این رویداد بزرگ آموزشی هرساله و تحت هرشرایطی و البته با حاشیه‌های فراوان برگزار شده است؛ مهم‌ترین حاشیه پیرامون کنکور، بحث عدالت آموزشی در فرایند این آزمون بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه‌های برتر کنکور و سهم مناطق محروم کشور!

کافی است آمار رتبه برترهای کنکور هرسال را بررسی کنیم تا متوجه شویم که سهم شهرستان‌های محروم کشور در این میان بسیار اندک است؛ جمعیت رتبه‌های برتر کنکور را بیشتر، دانش‌آموزان کلان شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، تبریز، یزد و … تشکیل می‌دهند. البته در برخی سال‌ها دانش‌آموزانی از شهرستان‌ها و روستاهای محروم کشور، با تکیه بر نبوغ و تلاش شخصی خود، موفق به کسب رتبه‌های خوب در کنکور می‌شوند؛ اما با بررسی جامع این آمارها متوجه می‌شویم به طور کلی سهم مناطق محروم در کنکور، روز به روز محدودتر می‌شود.

هر ۱۸ هزار دانش‌آموز تنها یک مرکز مشاوره!

عاملی که این تبعیض آموزشی را تشدید می‌کند، توزیع نامناسب امکانات آموزشی است. یکی از مهم‌ترین این امکانات، مشاوره صحیح آموزشی است؛ طبق گزارش‌های رسمی تنها ۷۵۰ مرکز مشاوره آموزشی رسمی در کشور وجود دارد. در حالی که جامعه دانش‌آموزی ایران چیزی حدود ۱۴ میلیون جمعیت دارد. به عبارتی به ازای هر ۱۸ هزار و ششصد دانش‌آموز، تنها یک مرکز مشاوره آموزشی در کشور وجود دارد. البته این آمار متعلق به متوسط کشور است؛ و این یعنی سهم مناطق محروم از این میزان، چیزی نزدیک به صفر است!

«آکادمی امروز» می‌تواند سرانه مشاوره آموزشی را ارتقا دهد؟

این‌ها بخش کوچکی از روند نامناسب توزیع خدمات آموزشی در کشور است. واقعیتی که بسیاری از کارشناسان و حتی مردم نیز به خوبی از آن مطلع هستند. اما چاره ماجرا کجاست؟ چگونه می‌توان خدمات باکیفیت مشاوره آموزشی را به طور متناسب میان ۱۴ میلیون دانش‌آموز ایرانی توزیع کرد؟ آیا ساخت مراکز متعدد مشاوره‌ای می‌تواند گره‌ی از این بحران باز کند؟ دکترایروانی در این رابطه می‌گوید: «تا کی می‌خواهیم مراکز مختلف مشاوره تأسیس کنیم؟ به فرض هم که دوستان بتوانند در همه مناطق کشور، مرکز مشاوره‌ای تأسیس کنند! چگونه می‌خواهند مشاور حرفه‌ای و باسواد به آن مناطق اعزام کنند؟»

«آکادمی امروز» می‌تواند تجربه موفق «بایجوس» را تکرار کند؟

به عقیده کارشناسان بهترین راه حل برای تأمین نیاز مشاوره‌ای دانش‌آموزان، روی آوردن به استفاده از امکانات تکنولوژی روز است. دکتر ایروانی در همین رابطه معتقد است که تکنولوژی این قابلیت را به ما می‌دهد که بتوانیم بهترین خدمات مشاوره‌ای را در شهرستان‌ها و روستاهای محروم کشور ارائه کنیم. اما آیا این مطلب، تنها فرضیه‌ای روی کاغذ است یا قابلیت عملیاتی شدن هم دارد؟ دنیا در این ماجرا چه راه حلی را تجربه کرده است؟ برای بررسی این مطلب سراغ کشور آسیایی و پرجمعیت «هندوستان» می‌رویم؛ کشوری با جمعیت باورنکردنی ۱۸۰ میلیون دانش‌آموز! یعنی چیزی حدود ۱۲ برابر تعداد دانش‌آموزان ایران. با بررسی اکوسیستم کسب و کارهای آنلاین در این کشور، با نام‌های آشنایی مواجه می‌شویم: «بایجوس» و «ایرودیتوس»؛ این دو استارتآپ بزرگ هندی، در حوزه «یادگیری آنلاین» یا به عبارت دقیق‌تر «آموزش آنلاین» فعالیت می‌کنند. و سالانه به میلیون‌ها دانش‌آموز هندی، خدمات باکیفیت مشاوره‌ای و آموزشی ارائه می‌کنند.

از چلچک خوزستان تا زعفرانیه تهران! کنکور با شرایط برابر!

البته این مجموعه در طی سال‌های فعالیتش، دستاوردهایی نیز داشته است. آکادمی امروز علاوه بر ارائه خدمات مشاوره‌ای در کلان شهرهای بزرگ توانسته است دسترسی ۲۷۳ شهرستان و ۱۲۰ روستای کشور را به مشاوره آموزشی و کنکور فراهم کند. مناطقی که شاید اسم آن‌ها کمتر در رسانه‌های رسمی کشور شنیده شده باشد؛ بررسی‌های دقیق‌تر نشان می‌دهد که در بعضی از این مناطق تا کنون هیچ گونه خدمات مشاوره آموزشی انجام نشده بود؛ اما نخبگان آکادمی امروز توانسته‌اند میان مشاوران نخبه آموزشی و دانش‌آموزان این روستاها تعاملی سازنده برقرار کنند؛ روستاهایی همچون، روستای بهلول آباد از آذربایجان غربی، روستای نردین از سمنان، روستای چلچک از خوزستان و روستای کرتگل از چهارمحال بختیاری.

گره مشاوره آموزشی را «منتورینگ آنلاین» باز می‌کند؟

آکادمی امروز در دو سال گذشته با طراحی محصول «منتورینگ آنلاین» توانسته است پای تکنولوژی را به مشاوره آموزشی کشور باز کند. همین قابلیت تکنولوژی محور بودن، این امکان را به این مجموعه داده است که بتواند خدمات مشاوره‌ای را در دور افتاده‌ترین نقاط کشور، انجام دهد. دکتر ایروانی می‌گوید: «این برای ما بسیار جذاب است که بتوانیم میان دانش‌آموزان یک روستای دورافتاده و مشاوران بزرگ کشور ارتباط برقرار کنیم. این ناشی از یک تصمیم سخت، ولی جذاب بود: روی آوردن به خدمات آنلاین»

با همین رویکرد، «آکادمی امروز» توانسته است به دانش‌آموزان ۲۷۳ شهرستان و ۱۲۰ روستای کشور، خدمات مشاوره آموزشی ارائه کند.

قطعاً مجموعه‌هایی همچون آکادمی امروز که در جهت برقراری عدالت آموزشی در ایران فعالیت می‌کنند راه سختی را پیش رو دارند؛ اما فعالیت نخبگان کشور در این مسیر و بهره گیری از تجارب دنیا می‌تواند آموزش کشور را در مسیر امیدبخشی قرار دهد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5364170

منبع: مهر

کلیدواژه: کنکور کنکور سراسری کسب و کار قیمت خودرو گروه صنعتی ایران خودرو تولید خودرو تجهیزات الکترونیکی سرمایه گذاری فرابورس آلومینیوم لیزر مسکن آزمون دکتری دانشگاه ها پارکینگ ترجمه مشاوره آموزشی آکادمی امروز خدمات مشاوره مرکز مشاوره دانش آموزان محروم کشور دانش آموز مشاوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از انعقاد تفاهمنامه خدمات اجتماعی ویژه رانندگان تاکسی بین این سازمان و سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، احمد احمدی صدر با بیان اینکه ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی در سطح شهر تهران با هدف کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت دارند، اظهار کرد: یکی از این پایگاه ها در سازمان تاکسیرانی با هدف ارائه خدمات ویژه اجتماعی به رانندگان تاکسی و خانواده های آنهاست.

احمدی با اعلام اینکه در شهر تهران نزدیک به ۷۰ هزار راننده تاکسی وجود دارد که این افراد معیشت شان را از این فعالیت تأمین می کنند، یادآور شد: با توجه به اینکه رانندگان تاکسی مدام در ترافیک، آلودگی هوا و تعامل با افراد گوناگون در جامعه هستند امکان ارائه خدمات مشاوره و مددکاری به شکل رایگان برای آنها و خانواده هایشان در پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در سازمان تاکسیرانی فراهم شده است.

وی صدر ادامه داد: در حال حاضر سازمان تاکسیرانی با پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در این سازمان همکاری مناسبی را در جهت کاهش آسیب های اجتماعی دارد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: با همکاری مناسب سازمان تاکسیرانی جلسه تخصصی مدیران این دو سازمان برگزار شده است تا در قالب تفاهم نامه این خدمات به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان افزایش یابد.

بر اساس گزارش سایت شهر، بیش از این وام ویژه به رانندگان تاکسی آسیب دیده اجتماعی به مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال توسط سازمان تاکسیرانی با همکاری پایگاه خدمات اجتماعی پرداخت شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی